Dé Avondvierdaagse van Tiel 2024: Een Feest voor Jong en Oud, mede dankzij Burgweeshuis Tiel!

Wat een feest was de Avondvierdaagse van Tiel 2024! Dankzij onze bijdrage van 500 euro kon dit evenement nog feestelijker en soepeler verlopen.

Dinsdag Ondanks spannende weersverwachtingen gaf Flipje om 18:30 uur het startsein en konden de Vrolijke Wandelaars beginnen. Bij basisschool De Achtbaan stonden de mannen van TielBeweegt klaar met fruit en aanmaaklimonade.

Woensdag Op Toeters en Bellen dag kreeg iedereen bij het stempelen een mooie fluit, wat voor een vrolijke sfeer zorgde in de Tielse straten. Het vaste rondje Vrijthof was een hoogtepunt, met enthousiaste bewoners die stonden te zwaaien en applaudisseren.

Donderdag De wandelaars werden verrast met een ijsje en een drone legde mooie beelden vast. Dankzij basisschool De Floriant en FruityLine uit Ochten, die 400 flesjes versgeperst sap sponsorde, werd deze dag extra speciaal.

Vrijdag De laatste avond was een verkleedfeest met prijzen voor de beste outfits. Muzikale begeleiding kwam van het dweilorkest Amicitia en bij de finish kregen alle wandelaars een echte Tielse wandelmedaille.

Dankzij de steun van Burgweeshuis Tiel was deze Avondvierdaagse een groot succes. Wij zijn trots dat we konden bijdragen aan dit fantastische evenement!