Burgerinitiatief-Awards 2018!

Voorgaande jaren werd in de gemeente Tiel de Vrijwilligersprijs uitgereikt aan een betrokken vrijwilliger of organisatie in de gemeente Tiel. Dit jaar gaan wij de Burgerinitiatief-Awards uitreiken! Er zijn zoveel mooie initiatieven in de wijken en de omliggende dorpen, dat het nu tijd wordt om één van die initiatieven in het zonnetje te zetten. Misschien is dit wel het begin van een mooie traditie!

 

De Burgerinitiatief-Awards wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Gemeente Tiel, Mozaïek Welzijn, Burgerweeshuis en de Rabobank West Betuwe. De onafhankelijke jury bestaat uit Henk Bolt (Rabobank West Betuwe), Ans Duquesnoy (raadslid) en Carla Kreuk (wethouder).

 

Dit jaar worden er maar liefst twee prijzen uitgereikt:

  • Een prijs voor een initiatief speciaal voor jongeren (tot 27 jaar): de Burgerweeshuis Award
  • Een algemene prijs voor een burgerinitiatief.

De winnaars krijgen een prijs t.w.v. € 1.000,- .

 

Nomineren

Iedereen in Tiel mag voor 1 januari 2019 een burginitiatief nomineren voor deze mooie award! Een burgerinitiatief mag zichzelf ook nomineren. De voorwaarden zijn:

  • Het initiatief vindt plaats in de gemeente Tiel (de stad Tiel en de omliggende dorpen).
  • Het is een initiatief van één of meerdere burgers.
  • Het levert zichtbaar iets op voor meerdere inwoners.
  • Het doel van het initiatief is duidelijk.

Nomineren kan via de website van www.mozaiekwelzijn.nl/nieuws. De formulieren zijn ook te vinden in de diverse wijkcentra, het gemeentehuis, de bibliotheek, Zinder, de Agnietenhof en bij Dynamiek.

 

Uitreiking

De uitreiking van de Burgerinitiatief-Awards zal plaatsvinden in de week van 14 januari 2019. Het winnende burgerinitiatief zal (indien mogelijk) op locatie verrast worden om de prijs in ontvangst te nemen.

 

Informatie

Voor meer informatie en het nominatieformulier, kijk op de website van Mozaiek (www.mozaiekwelzijn.nl/nieuws). Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Brenda Leenders op tel: 06 – 22 92 05 46 of Jacqueline Metselaar op tel: 06-20 45 08 27